Expert Trainers
Instructors specialized in law
Online Certificate
Your certificate is created after each course
Unlimited Acceses
You can always watch courses

Son günlerin en popüler flört uygulaması olan Rampy sayesinde pek çok kişi arkadaş, flört, hayat arkadaşı vb. ilişki imkanları bulabilmektedir. Pek çok kişi için hayatın bir parçası olan bu uygulamaların bir kısmı güvenli olmasa da güvenli olan uygulamalar da bulunabilmektedir. 

Rampy uygulaması güvenliğe çok önem vermektedir. Zamanın en iyi arkadaşlık uygulaması olan Rampy, ideal partneri bulma konusunda sana yardımcı olacak ve sosyalliği en güvenli şekilde yaşamanı sağlayacaktır. Aslında bu tür uygulamaların güvenli olup olmadıkları, yönetilme şekli ve kullanıcıları ile ilgili bir durumdur. Rampy uygulaması milyonlarca üyesi olan en güvenilir platformlardan biridir. Kişisel bilgilerini girdiğinde, herhangi bir şekilde verilerin gizliliği ihlal edilmez. Mesleğin, işin, çalışma alanın, yaşın, boyun, adresin ve hobilerin gibi bilgileri profiline kaydettiğinde, bu bilgilerin görünürlüğüne sınırlama imkanı sunan bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Sadece dilediğin kişiler bilgilerine ulaşırken, iletişim kurmak istemediğin kişileri ise kolay bir şekilde engelleyebilirsin.

Canlı sohbet imkânı tanıyan Rampy uygulaması ile chat yaptığın kullanıcı ile görüntülü konuşabilir ve karşındaki, kişiye daha çok güvenmene yardımcı olacak bir kullanım rahatlığını bulabilirsin. Partner bulmak için pek çok bilginin paylaşıldığı bu sistemde, aynı zamanda konum bazlı eşleşme sayesinde kullanıcı yakın bir konumda ise buluşma imkânını da bulacaksın. Kişisel verilerin aktarımı Rampy sunucuları tarafından korunmakta olup, bu noktada uygulamada bir güvenlik açığı oluşmaması için sürekli güncelleme ve geliştirme yapılarak uygulama daha iyi hale getirilmektedir. Rampy uygulamasında sunduğunuz kişisel bilgiler hiçbir şekilde 3. Taraf uygulama ve kişilerle paylaşılmamaktadır.

Ayrıca bu tür endişelere sahip bir Rampy kullanıcısıysan alacağın pek çok önlem de bulunuyor. Kategorisinde en iyi arkadaşlık uygulaması olan Rampy, engelleme özelliği sayesinde kriterlerine uygun olmayan kullanıcıları engellemeye yarayan bir özelliğe sahiptir. Bilgilerinin görünürlüğüne kısıtlama getirebildiğin gibi ayrıca kişisel bilgilerine, adres ve telefon gibi özel bilgilerine yer vermekten kaçınmalısın. 

Rampy uygulaması konum bazlı bir altyapıya sahip olduğundan dolayı, yakınındaki kişiler ile arandaki konum mesafesini de gösterebilmektedir. Güvenilir ve kategorisinde en iyi arkadaşlık uygulaması olan Rampy uygulamasını telefonuna indir ve hemen sosyalleşmeye başla!
 

New Courses

Start watching courses now 

ONLINE CERTIFICATE

You can get your certificate in English and signed free at the end of the training.