Privacy Policy
Gizlilik Sözleşmesi Bu metin, üyelere ait bilgilerin kullanım ve saklanma koşulları konusunda üyeleri bilgilendirmek vecubbem.com(Cübbem)’un üyelere ait bilgileri koruduğuna dair yükümlülükleri yerine getirdiğini göstermek amacıyla hazırlanmıştır ve sadece cubbem.com‘da yapılan işlemler, giriş yapılan datalar ve cubbem.com ile üyeler arasındaki e-posta trafiğini kapsar. Başka bir internet sitesi, şirket, üye ya da tüketici ile ilgili konular bu metnin kapsamına girmez. Bu metin zaman içinde güncellenebileceği için kullanıcılar tarafından periyodik olarak takip edilmelidir. cubbem.com(Cübbem) bildirmek zorunda değildir. Dikkat Edilmesi Gerekenler cubbem.com(Cübbem) sitenin hiçbir alanında 13 yaşın altındaki kişilerden bilgi edinme girişiminde bulunmaz. (cubbem.com(Cübbem)’ üyeleri en az 13 yaşında olmak zorundadır). Site içerisinde, başka web siteleriyle ilgili çeşitli linkler ve bannerlar bulunmaktadır. Üye bu web sitelerini ziyaret ederken ve kullanırken dikkatli davranmalıdır. Bu sitelerin operatörleri, cubbem.com(Cübbem) üyeleriyle ilgili çeşitli bilgiler toplayabilirler ve bu bilgileri cubbem.com(Cübbem)’un kullanacağından farklı bir amaç için kullanabilirler. Cubbem.com bu sitelerin işlemlerinden ve gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir. Üyelerin e-posta adresleri ve diğer kişisel bilgileri, site kullanımını daha etkin hale getirmek amacıyla sitedeki işlemler ve aktivitelerle ilgili üyeyle bağlantıya geçmek( doğrulama e-mailleri ya da üyenin cubbem.com(Cübbem) ile yürüttüğü ilişkiyi etkileyebilecek, önemli haberleri içeren e-mailler gibi aktiviteleri içerir ancak bunlarla sınırlı değildir.) için kullanılabilmektedir. Bu tarz iletişim, “İşlevsel İletişim” olarak tanımlanmaktadır. Bazı durumlarda, bannerler ve özel teklifler gibi reklam mesajları da “İşlevsel İletişim”in kapsamına girer. cubbem.com(Cübbem) üyelerin bütün demografik bilgilerini gözden geçirme hakkına sahiptir. Kamusal bilgiler, bir üyenin profilinin diğer kullanıcılara ulaşmasını sağlamak ya da hangi üyelerle iletişim kurabilecek olabileceğini belirlemek amacıyla kullanılabilir. Demografik bilgiler, siteyi ve sitenin kullanım alanlarını, üyelerin eğilimlerine göre uyarlamak için kullanılabilir. Reklam veren firmaların ürün ve hizmetlerinin cubbem.com(Cübbem) üyelerine ulaşma olasılığını arttırarak değişik hedef kitlelerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla demografik bilgiler, üyelerin kimliğini açığa çıkarmadan ve isimsiz bir temelde reklam verenlerle paylaşılabilir. Demografik bilgiler reklam verenlerle paylaşılırken, hangi özelliklere sahip cubbem.com(Cübbem) üyelerinin hangi demografik gruba ait olduğu gibi üyenin kimliğini açığa çıkaracak bilgiler verilmez. Ancak üye, kişisel bilgilerini vererek bir reklam kampanyasına katıldığı takdirde eğer sözkonusu reklam belli bir hedef kitleye yönelikse ilgili firmanı üyeyi o hedef kitlenin bir üyesi olarak tanımlayabilir. cubbem.com(Cübbem)’a giriş şifreleri tamanen kullanıcıların kontrolü altındadır. Üyeler, verdikleri bilgilerin özel kalmasını sağlamak için şifrelerinin herhangi biri tarafından öğrenilmemesi konusunda dikkatli davranmalıdırlar. Bir kullanıcıya ait şifrenin başka biri tarafından öğrenilmesi durumunda kullanıcı adı kullanılarak üyenin kontrolü dışında işlem yapılabilir. Böyle bir durum farkedildiği anda şifrenin hemen değiştirilmesinde fayda vardır. Üyeler cubbem.com‘da yarattıkları profilleri ve üyelik bilgilerini istedikleri zaman güncelleyebilirler. Üyeler diledikleri an üyelik iptali için (hesabı sik) adresine başvurabilirler. Üyelik iptali ile birlikte, üyenin sisteme kayıtlı olan tüm bilgileri de silinecektir. cubbem.com(Cübbem)’da hakaret, taciz ve tehdit kesinlikle yasaktır. Herkese açık alanlara (profiller, fotoğraflar, vb.) ya da özel mesaj alanlarına, üyeleri rahatsız edecek içerik gönderen kişiler, durumları incelendikten sonra cubbem.com(Cübbem) tarafından üyelikten çıkarılacaktır. cubbem.com(Cübbem) üyeleri arasındaki mesajlaşmalar sadece ilgili taraflarca okunabilir. Ancak, site ve kamu güvenliği ile ziyaretçi ve üyelerin maddi ve manevi haklarının korunması amaçlarının gerektirdiği durumlardacubbem.com(Cübbem) yetkilileri bu mesajlara erişim hakkını saklı tutar. Bu durumlarda dahicubbem.com(Cübbem), bireysel mesajlaşmaların içeriğini üçüncü kişilerden gizler. cubbem.com(Cübbem), kontrolü altındaki bilgilerin kaybolmasını, değiştirilmesini ya da deformasyona uğramasını önlemek amacıyla bazı güvenlik önlemleri uygulamaktadır. Kullanılan güvenlik yazılımı (SSL), ticari aktivetilerin güvenliğini sağlayan, endüstriyel standarta sahip, günümüzdeki en geçerli yazılımdır. Üyenin İnternet’te gezinen tüm kişisel bilgileri korunur. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(KVKK) uyarınca, cubbem.com(Cübbem) tarafından Üyelerin kişisel bilgileri aşağıda açıklandığı çerçevede; kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda üçüncü kişilere açıklanabilecek / devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebilecektir. Bu kişisel veriler Üyelik avantajlarından yararlanabilmeniz adına, açık rızanıza istinaden, Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve saklanacaktır. Kullanım Koşullarını ve Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasını kabul etmekle, cubbem.com ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi amacıyla; toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına, aktarımına izin vermiş bulunmaktasınız. Bu kişisel verileriniz, aynı amaçlara yönelik olarak; sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz yurt içi ve/veya yurt dışındaki üçüncü taraflarla paylaşılacaktır. Bunun yanında, bu bilgiler sadece size sağlanacak hizmetlerin kusursuz sunulabilmesi, olası gönderilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. Kişisel veriler Site’ye Üye olunması ve profil oluşturulması sırasında yazılı veya elektronik ortamda toplanabilir. KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız; kişisel verilerinizin; a) işlenip işlenmediğini öğrenme, b) işlenmişse bilgi talep etme, c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme, d) eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, e) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme, f) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme, g) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Kullanıcılar ve Üyeler Site’yi kullanmaya başladıkları andan itibaren kendilerinden toplanan tüm bilgilerin bu Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasında anlatıldığı gibi,cubbem.com(Cübbem) tarafından kullanılmasını kabul etmiş olurlar. Üyelere ilişkin bilgiler tamamen Üyelerin özgür iradeleri ile cubbem.com(Cübbem)’a sağlanmaktadır. Üyeler bu kişisel bilgileri cubbem.com(Cübbem)’a verip vermemekte serbesttirler. Üyeler tarafından verilen bilgilerin doğru ve eksiksiz olması Üyelerin sorumluluğundadır. Üyeler yanlış, yanıltıcı veya eksik bilgi vermemelidir. Kullanıcı veya Üyelerin bilgilerini cubbem.com(Cübbem)’a sunma veya bu bilgilerin Site’de gösterilmesi ya da bu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasında ve Kullanıcı Koşulları hükümlerinde izin verildiği şekilde kullanılması ile ilgili şüpheleri varsa, Kullanıcı ve/veya Üye olmamalı, Site’yi ziyaret etmemeleri, uygulamaları veya Hizmetleri kullanmamalıdırlar, Üye iseler üyeliklerini sona erdirmelidirler. www.cubbem.com sitesinin (“Site”) tüm hakları şahsa aittir. Cubbem.com tüm Üyelerin üyelik bilgilerini, güvenlik ve gizlilik prensipleri doğrultusunda korumayı hedeflemektedir. Cubbem.com Üyelerin Site’yi aşağıdaki Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, ilgili Üye ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir. Ayrıca benzer bir durumda Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasında öngörülen diğer tedbirleri alma hakkına da sahiptir. Internet üzerinden iletilen kişisel bilgilerin gizliliği konusunda mutlak bir garanti verilmesinin söz konusu olmadığını, internet üzerinde kişisel bilgilerin iletilirken kullanıcılara mümkün olan en üst düzey tedbir almalarını cubbem.com tavsiye etmektedir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(“KVKK”) uyarınca, cubbem.com(Cübbem) tarafından Üyelerin kişisel bilgileri aşağıda açıklandığı çerçevede; kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda üçüncü kişilere açıklanabilecek / devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebilecektir. Bu kişisel veriler Üyelik avantajlarından yararlanabilmeniz adına, açık rızanıza istinaden, Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve saklanacaktır. Kullanım Koşullarını ve Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasını kabul etmekle, cubbem.com ile paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi amacıyla; toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına, aktarımına izin vermiş bulunmaktasınız. Bu kişisel verileriniz, aynı amaçlara yönelik olarak; sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz yurt içi ve/veya yurt dışındaki üçüncü taraflarla paylaşılacaktır. Bunun yanında, bu bilgiler sadece size sağlanacak hizmetlerin kusursuz sunulabilmesi, olası gönderilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri koruması ve güvenliği konusunda bizimle hukuken ve teknik olarak aynı sorumlulukları taşıyan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden üçüncü kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. Kişisel veriler Site’ye Üye olunması ve profil oluşturulması sırasında yazılı veya elektronik ortamda toplanabilir. KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız; kişisel verilerinizin; a) işlenip işlenmediğini öğrenme, b) işlenmişse bilgi talep etme, c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme, d) eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, e) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme, f) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme, g) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz. Bu kapsamdaki haklarınız 07.10.2016 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecektir. Kullanıcılar ve Üyeler Site’yi kullanmaya başladıkları andan itibaren kendilerinden toplanan tüm bilgilerin bu Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasında anlatıldığı gibi, cubbem.com(Cübbem) tarafından kullanılmasını kabul etmiş olurlar. Üyelere ilişkin bilgiler tamamen Üyelerin özgür iradeleri ile cubbem.com(Cübbem)’a sağlanmaktadır. Üyeler bu kişisel bilgileri cubbem.com(Cübbem)’a verip vermemekte serbesttirler. Üyeler tarafından verilen bilgilerin doğru ve eksiksiz olması Üyelerin sorumluluğundadır. Üyeler yanlış, yanıltıcı veya eksik bilgi vermemelidir. Kullanıcı veya Üyelerin bilgilerini cubbem.com sunma veya bu bilgilerin Site’de gösterilmesi ya da bu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasında ve Kullanıcı Koşulları hükümlerinde izin verildiği şekilde kullanılması ile ilgili şüpheleri varsa, Kullanıcı ve/veya Üye olmamalı, Site’yi ziyaret etmemeleri, uygulamaları veya Hizmetleri kullanmamalıdırlar, Üye iseler üyeliklerini sona erdirmelidirler. cubbem.com(Cübbem) profil sayfası oluşturan Üye profil bilgilerinin gizlilik ayarlarını kendileri belirleyebilir. Bu durumda o bilgiler sadece izin verilmiş kişilere gösterilir . cubbem.com(Cübbem) Üyelere profillerinin belli kısımlarının internette yayınlanmasına olanak veren “genel profil” özelliği sunar. Bu genel profil indekslenecek ve herhangi biri arama motorları aracılığı ile Üyenin ismini arattığında genel arama motorları ile görüntülenecektir. Arama motorlarının indeksleyebileceği profil sayfasını Üyeler hesap ayarlarından bu özelliği kullanmaktan vazgeçebilirler. Bununla birlikte, üçüncü taraf arama motorları önbelleklerini otomatik olarak güncellemeyebilir ve bu nedenle eski profil bilgileri içerebilir. Üye olunması ve profil oluşturulması ile Üyeler Kullanım Koşullarının hüküm ve koşullarını açık bir şekilde ve isteyerek kabul etmiş ve ayrıca işbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasında belirtildiği şekilde cubbem.com(Cübbem)’un kişisel bilgileri işleme yöntemini kabul ve onaylamış olurlar.Yürürlükteki yasalar tarafından “hassas” olarak nitelendirilen bilgileri göndermek tamamen Üyelerin iradesine bağlıdır. Üyeler sundukları kişisel bilgilerin toplanması ve işlenmesine verdikleri onayı istedikleri zaman işbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve Kullanıcı Koşulları hükümlerine uygun olarak cubbem.com‘da hesap ayarlarını veya profillerini değiştirerek veya cubbem.com üyeliklerini sona erdirerek geri çekebilir veya değiştirebilirler. cubbem.com(Cübbem) işbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasını herhangi bir sebepten dolayı bildirimde bulunmaksızın zaman zaman değiştirebilir veya yenileyebilir.cubbem.com(Cübbem)’un değişiklik yaptığı Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası hükümleri Site’de yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer. cubbem.com(Cübbem) yenilenen kurallar konusunda Üyeleri uyaramayabilir. Ancak bu durumda Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasının söz konusu değişiklikleri yansıtan güncellenmiş hali Site’ye yüklenecektir. cubbem.com(Cübbem) Site’de güncellenen Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası hakkında Üyelerin bilgi sahibi olmaları ve periyodik olarak gözden geçirmesini tavsiye etmektedir. cubbem.com(Cübbem) Kullanıcı ve Üyelerin Site’yi kullanımı hakkındaki bilgileri teknik bir iletişim dosyasını (Cookie) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir web sitesinin, kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası bir web sitesi hakkında durum ve tercihleri saklayarak internetin kullanımını kolaylaştırır. Teknik iletişim dosyası, Site’yi kaç kişinin kullandığını, bir kişinin Site’yi hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar kaldığı hakkında istatistiksel bilgileri elde etmek ve Üyeler için özel tasarlanmış sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Teknik iletişim dosyası, ana bellekten veya e-postasından veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır, ancak Üyeler dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyasının gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler. Bu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikasında açıklanan durumlar hariç olmak üzere, cubbem.com Üyelerin kişisel bilgilerini kiraya vermez veya satmaz. Talimatları yerine getirmek için (ödeme bilgilerini işleme almak gibi) gerekli durumlar hariç olmak üzere veya Üyelerin ayrıca iznini almadıkça, Üyelerin profilinde yayınlanmamış veya diğer hizmetlerin kullanımı nedeniyle oluşturulan kişisel bilgiler ifşa edilmez. Bu durum, bilgilerin ifşasının kanaatimizce makul bir şekilde gerekli olduğuna inandığımız şu koşullarda geçersizdir: (1) hukuk veya cezai mahkeme celpnameleri, mahkeme emirleri ve diğer mecburi ifşaatlar dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere yasal gereklilik ve süreçlere uymak; (2) işbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası veya Kullanıcı Koşullarını yürürlüğe koymak; (3) üçüncü tarafların haklarının ihlali ile ilgili şikayetlere yanıt vermek; (4) Üye hizmet taleplerine yanıt vermek veya (5) cubbem.com(Cübbem)’un , Hizmetlerin, Üyelerin, Kullanıcıların veya kamu haklarını, mülk veya güvenliğini korumak. Üçüncü taraflar (örneğin, e-posta hizmet sağlayıcınız) size bizde kaydedilmiş olan kişilerinizdeki bilgileri kendi hizmetlerine yükleme seçeneği verebilir. Kişilerinizi bu şekilde paylaşmayı seçerseniz, üçüncü taraf hizmet sağlayıcınıza, üçüncü tarafın koşulları ve gizlilik politikasında anlatılan şekilde, bu kişi bilgilerini saklama ve ifşa etme bunlara erişme ve kullanma haklarını verirsiniz. cubbem.com(Cübbem) aşağıdaki durumlarda Üyelerin kişisel bilgilerini, profil bilgilerini veya bir Üye veya Kullanıcı olarak faaliyetlerini ifşa edebilir: (1) Şüpheli veya fiilen kanuna aykırı eylemlere istinaden soruşturma yapmak, bunları bertaraf etmek veya müdahale etmek veya resmi icra dairelerine yardım etmek; (2) Kullanıcı Koşullarını veya Üyelik Sözleşmesini uygulamak, üçüncü tarafların taleplerine veya iddialarına karşı savunma yapmak veya Hizmetin güvenliğini veya bütünlüğünü korumak veya (3) cubbem.com(Cübbem)’un Üyelerin, cubbem.com(Cübbem) çalışanlarının veya diğer kişilerin haklarını, mülkiyet veya güvenliğini korumak veya tatbik etmek üzere iyi niyetli bir şekilde ifşanın gerekli olduğuna inanır veya bir mahkeme celbi ya da sair yasal işlem ile gerekli olursa. cubbem.com(Cübbem) Üyelerin üyelikleri faal olduğu sürece veya gerektiği durumlarda Hizmetleri sunmak için, cubbem.com(Cübbem)’a sunulan kişisel bilgileri muhafaza eder. Bilgileri muhafaza etme eyleminin hukuki yükümlülüklerini yerine getirmek, mevzuat gerekliliklerine uymak, Üyeler arasındaki anlaşmazlıkları çözmek, dolandırıcılık ve kötüye kullanmayı önlemek ve işbu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve Kullanıcı Koşulları ve Üyelik Sözleşmesini uygulamak için haklı nedenlerle gerekli olduğu durumlarda, üyelik sona erse bile Üyelerin kişisel bilgileri muhafaza edilebilir. Emniyet makamlarınca talep edilmesi halinde, cubbem.com kişisel bilgileri sınırlı bir süre boyunca saklar. Üyelerin kişisel bilgileri sadece destekle ilgili raporlama ve eğilim analizi sunmak için gerekli olduğu kadar muhafaza edilir. Sona erdirilen üyeliklere ait hesaplarla ilgili veriler genellikle silinir veya anonim hale getirilir. cubbem.com(Cübbem) üyelerden temin edilen kişiler bilgileri aracılığıyla yayın göndermek, bülten göndermek, SMS göndermek, bildirimlerde bulunmak, ürünler ve hizmet hakkında bilgi vermek, kampanya bilgilerini paylaşmak ve benzeri hizmetlerde bulunmaktadır. cubbem.com(Cübbem) tarafından iletilen işbu ticari elektronik iletileri Üyeler almak istemiyor ve almayı onaylamıyor ise iletisim@cubbem.com adresine e-posta gönderip listeden çıkmaları gerekmektedir. cubbem.com(Cübbem) Site dahilinde başka sitelere link verebilir, ancak bu cubbem.com(Cübbem)’un işbu siteler ile herhangi bir bağı olduğu anlamına gelmemektedir. cubbem.com(Cübbem) link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.